Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VIRIKE RY

LÖNNROTINKATU 3

50100 MIKKELI

050 364 3907

virike(a)virikery.fi

 

AUKIOLOAJAT

MA-TI

ryhmät, retket ja tapahtumat

KE-PE 12 - 18

LA 11-14

 

KALENTERIKALENTERI

 

MAANANTAI

 

Mielenterveyskuntoilijat 13.30 – 15

Tule ja herätä nukkuva liikuntaleijonasi. Lähdetään porukalla etsimään ja löytämään se juuri minulle sopiva liikuntalaji. Kokeillaan erilaisia lajeja ja tutustutaan paikallisiin liikuntapaikkoihin ja mahdollisuuksiin. Ryhmän aktiivisuutta tukee Mielenterveyden keskusliiton Askeleita arkeen -kävelyohjelma ja matkapuhelinsovellus.

 

Naisten ryhmä parittomat viikot klo 16 – 17.30

Jaettu suru on puolikas suru – jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Avoin keskusteluryhmä naisille, jotka haluavat jakaa ajatuksiaan, kokemuksiaan ja tuntemuksiaan naisille naisten kielellä. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko. Ryhmää ohjaa vapaaehtoinen vertaisohjaaja.

 

TIISTAI

 

Karaoke joka viikko 14 – 15.30

Kynnyksetön mahdollisuus päästä ilmaisemaan itseään karaokelaulun kautta. Soolot, duot ja isommalla porukalla. Ryhmää ohjaa Virikkeen työntekijä.

 

Kaksisuuntaisten ryhmä parilliset viikot klo 16 – 17.30

Avoin keskusteluryhmä, jossa voi jakaa ajatuksia, kokemuksia ja tuntemuksia liittyen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön tai skitsoaffektiiviseen häiriöön. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko. Ryhmää ohjaa vapaaehtoinen vertaisohjaaja.

 

E-S Ada: Neuropsykiatristen ihmisten ja omaisten vertaistukiryhmä joka kk 1. tiistai klo 17.00 –

Avoin vertaistukiryhmä neuropsykiatrisesti (adhd, dysfasia, asperger) oireileville ja omaisille. Vetäjinä lääkäri Juhana Kustaanheimo ja sairaanhoitaja Tiina Luukkonen

 

Suomen kipu: Kivun avoin vertaistukiryhmä joka kk:n 2. tiistai klo 17 - 19

Avoin kivusta kärsivien vertaistukiryhmä. Lisätietoja Virpi Paasisalo 045 170 7548

 

KESKIVIIKKO

 

Pelipäivä 12 - 18

Pelataan korttia, lautapelejä, shakkia ja biljardia sekä pleikkapelejä seinän kokoiselta screeniltä. Voit tuoda myös omia pelejä! Tule mukaan pelaamaan.

 

Haukivuoren ryhmä klo 12 - 16

Haukivuoren seurakunnan takkatuvalla kokoontuva avoin kädentaitoihin painottuva keskustelu- ja tapaamispaikka. Ryhmää ohjaa vapaaehtoinen vertaisohjaaja.

 

GA-Mikkeli klo 18.15-20

GA on miesten ja naisten vertaisryhmä, jossa he jakavat keskenään kokemuksensa, voimansa ja toivonsa voidakseen ratkaista yhteisen ongelmansa sekä auttaakseen toisia tervehtymään pakonomaisesta pelaamisesta

 

TORSTAI

 

Miesten aseman akupunktioryhmä miehille 11 – 12

Miehille tarkoitettu avoin rentoutusryhmä 5-pisteen korva-akupunktiomenetelmällä. Vetäjänä sairaanhoitaja Pasi Juuti

 

Hyvän mielen ryhmä parilliset viikot 14 – 16

Avoin itsetuntemustaitoja vahvistava keskusteluryhmä vaihtuvalla teemalla, jossa kokoonnutaan pohtimaan ja tekemään harjoituksia mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja saavuttamiseksi. Ryhmässä pohditaan omia voimavaroja, unelmoidaan ja rentoudutaan. Jaetaan viimeaikojen kuulumisia. Ryhmää ohjaa Virikkeen työntekijä.

 

Mikkelin tavikset parilliset viikot 14 - 16

Tavis ryhmä on tavallisten miesten ryhmä, jossa tavalliset miehet puhuvat tavallisten miesten tavallisista asioista. Ryhmä on suljettu ja tarkoitettu vain miehille.

 

Kaikille avoin akupunktioryhmä klo 16.30

Kaikille avoin rentoutusryhmä 5-pisteen korva-akupunktiomenetelmällä. Vetäjinä Tuula Romo ja Päivi Mäntynen. Kokoontuu 29.3 saakka.

 

NA-Ote 18.15

Suljettu ryhmä. Kokous on tarkoitettu vain addikteille ja niille ketkä ajattelevat, että heillä saattaa olla huumeongelma. Joka kuukauden ensimmäinen torstai avoin kokous.

 

PERJANTAI

 

Virikekahvit 14 – 16

Virike tarjoaa iltapäiväkahvit ja ohjelmallisen osuuden vuodenajat ja teemapäivät huomioon ottaen (bingo, tietovisailu, asiantuntijavierailijat, levyraati, leffa, musiikkivierailijat). Bingo joka kuukauden ensimmäinen perjantai. Virikekahveja organisoi Virikkeen työntekijät

 

Sähly 16 - 17

Tule pelaamaan sählyä Runebergin aukion urheilutalolle, Runeberginaukio 3. Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät. Tiedossa rentoa ja mukavaa pelailua kaikenkuntoisille. Ryhmän vastuuhenkilö on vapaaehtoinen.

 

LAUANTAI

 

Vertsikkakahvit 11 -14

Virikkeen kohtaamispaikka auki vertaisten voimin. Mahdollisuus rentoon, turvalliseen ja päihteettömään kohtaamiseen ihmisten kanssa. Jos haluat tulla vapaaehtoisena emännöimään tai  isännöimään kohtaamispaikkaa voit varata oman vuorosi soittamalla Virikkeelle  040 671 7657 (lista löytyy myös ilmoitustaululta)

 

SUNNUNTAI

 

NA-Ote 15 - 17

Suljettu ryhmä. Kokous on tarkoitettu vain addikteille ja niille ketkä ajattelevat, että heillä saattaa olla huumeongelma.

 

Lisätiedot Virikkeeltä puh. 040 671 7657/Mimmi tai 050 364 3907/Minna